یکشنبه 5 اسفند 1403 ساعت 18:57
0
کد خبر : 23917

داستان آسیایی تراکتور از گذشته تا به الان؛ تی‌تی‌ها در اندیشه تاریخ‌سازی

این داستان تراکتوره؛ داستان دلاور فاتحی که بعد از ضربات بزرگترین رقبا بهش در میدون نبرد سر خم نکرد، تسلیم نشد، خون‌های روی صورتش رو کنار زد و با رد همون خون‌های باقیمونده روی دستاش، نامش رو سرخ‌تر از همیشه بر بلندای آسیا نوشت.

داستان آسیایی تراکتور از گذشته تا به الان؛ تی‌تی‌ها در اندیشه تاریخ‌سازی
به گزارش سایت رسمی فوتبال برتر؛ این داستان تراکتوره؛ داستان دلاور فاتحی که بعد از ضربات بزرگترین رقبا بهش در میدون نبرد سر خم نکرد، تسلیم نشد، خون‌های روی صورتش رو کنار زد و با رد همون خون‌های باقیمونده روی دستاش، نامش رو سرخ‌تر از همیشه بر بلندای آسیا نوشت.
به گزارش سایت رسمی فوتبال برتر؛ این داستان تراکتوره؛ داستان دلاور فاتحی که بعد از ضربات بزرگترین رقبا بهش در میدون نبرد سر خم نکرد، تسلیم نشد، خون‌های روی صورتش رو کنار زد و با رد همون خون‌های باقیمونده روی دستاش، نامش رو سرخ‌تر از همیشه بر بلندای آسیا نوشت.

فرقی نداره اون‌ها چند بار در راه رسیدن به این هدف موفق شدند؛ تسلیم نشدن برای ادامه دادن، یه ویژگی مهمه که ازشون تیمی به‌نام تراکتور ساخته و حالا «تی‌تی‌ها» رو به کسب بزرگترین افتخار آسیاییشون نزدیک و نزدیک‌تر کرده.

این تساوی پر دردسر توو یه بازی سخت و در حضور بیش از ۵۰ هزار هوادارِ عاشقِ قرمزپوش در شب سرد یادگار امام، ماجراجویی آسیایی تراکتور رو حداقل برای یه مرحله دیگه تمدید کرد، سفری که با یکی از بهترین نسل‌های تاریخ این باشگاه، تازه آغاز شده و شاید تا تحقق رویای بوسه به جام آسیایی ادامه پیدا کنه. 



تراکتور در حالی با تساوی پرگل ۳ بر ۳ مقابل الخالدیه بحرین به مرحله یک‌چهارم نهایی «لیگ قهرمانان آسیا دو» صعود کرد که این نخستین تجربه حضور اون‌ها در جمع ۸ تیم نهایی در یه رقابت آسیاییه و به طلسم دو ناکامی قبلی اون‌ها در این مرحله که البته هر دو در «لیگ قهرمانان آسیا» به ثبت رسیده، پایان داد.

«تی‌تی‌ها» با احتساب این فصل از رقابت‌های باشگاهی آسیا، تا به‌حال در ۸ دوره از این مسابقات شرکت کردند که البته در بیشتر از نصفِ اون، موفق به صعود از مرحله گروهی نشدند. سرخپوشان تبریزی از سال ۲۰۱۳ طعم حضور در یه تورنمنت آسیایی رو چشیدند و در مجموع در سال‌های ۲۰۱۳، ۲۰۱۴، ۲۰۱۵، ۲۰۱۶، ۲۰۱۸، ۲۰۲۱‌ و فصل‌های ۰۴-۲۰۲۳ و ۲۵-۲۰۲۴ جزوی از شرکت کننده‌ها بودند..

بی‌تردید بهترین عملکرد قرمزپوشان در لیگ قهرمانان آسیا به فصل ۲۰۱۶ برمی‌گرده. تراکتورِ تحت هدایت «امیر قلعه‌نویی» در اون فصل موفق شد در گروه مرگ بالاتر از الهلال پرافتخار، پاختاکور و الجزیره، با تکیه به صدر جدول به دور حذفی صعود کنه اما با این حال شکست ۴ بر ۱ مقابل النصر امارات در بازی رفت، کار رو برای صعود اونها دشوار کرد تا حتی پیروزی خونگی ۳ بر ۱ در بازی برگشت مانع از حذف تراکتور نشه.



خاطرات خوش سال ۲۰۱۶، در سال ۲۰۲۱ و همراه با «رسول خطیبی» برای تراکتوری‌ها تکرار شد. اون‌ها در این فصل و در شرایطی که با شارجه امارات، پاختاکور ازبکستان و نیروی هوایی عراق همگروه بودند به ۲ پیروزی و ۴ تساوی رسیدند و به عنوان یکی از بهترین تیم‌های دوم راهی مرحله یک هشتم نهایی رقابت‌ها شدند. هرچند که در تک بازی مقابل النصر عربستان با ۱ گل شکست خوردند تا از این مرحله فراتر نرند.

تراکتور در فصل حاضر و در اولین دوره از رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا ۲، در حالی که با الوکره قطر و روشن تاجیکستان همگروه بودند با ۳ پیروزی و ۱ تساوی و به عنوان صدرنشین صعود کردند و با یک پیروزی ۲ بر ۱ در بازی رفت و یک تساوی ۳ بر ۳ در بازی برگشت مقابل الخالدیه بحرین، در بین ۸ تیم نهایی این رقابت‌ها قرار گرفتند.




اما این پایان قصه غرورانگیز مردان حماسه‌ساز تراکتور نیست، مردانی که بزرگترین موانع رو با اراده‌های بلندترشون از سر راه برداشتند تا یه‌بار دیگه و همراه با هوادارای همیشه همراهشون به مرز فتح بلندترین قله‌ی آسیا برسند.

حالا اسکوچیچ و تیمش به رویاهای بزرگ‌تری فکر می‌کنند و قرار نیست به همین راحتی‌ها پا پس بِکِشند، تیمی که بعد از سال‌ها تلاش برای «موفقیت» در آسیا، این‌بار برای در آغوش گرفتن یه دستاورد بزرگ آماده‌تر از همیشه به‌نظر می‌رسه

برچسب ها
اخبار مرتبط
ارسال نظر
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط فوتبال برتر در وب منتشر خواهد شد
نظرات کاربران

تا کنون نظری ثبت نشده است!

پربازدیدترین اخبار